HoReCa este un acronim folosit în industria ospitalităţii: Hoteluri, Restaurante, Cafenele. Acest termen cuprinde toate serviciile prestate la un nivel calitativ superior, conform normelor ce caracterizează fiecare din cele trei domenii.

Dolomia Exclusive şi Elegant sunt liniile de produs care se încadrează în serviciile HoReCa, iar ambalajul acestora este proiectat cu un design ce pune în evidenţă unicitatea şi prestigiul acestei ape oligominerale.

Linia Exclusive, îmbuteliată în mod original cu o notă de eleganţă în sticle de 0.75L şi 0.33L, este destinată sectorului ospitalier şi restaurantelor de top. Se încadrează în categoria Ape de Lux.

Linia Elegant, îmbuteliată într-un plastic de înaltă calitate, asemănătoare sticlei, in format 1L , 0.5L si 0.33L, îmbină eleganţa şi practicitatea printr-un design atrăgător şi rafinat. Satisface pe deplin cerinţele restaurantelor în vogă şi a întregului sector HoReCa, acoperind în totalitate nevoile clienţilor.

Linia Exclusive și categoria apelor de lux

Răbdarea pentru fiecare detaliu în parte constituie secretul invenţiei stemei, a etichetei şi poziţionarea lor pe sticlă.

Este urmărită respectarea anumitor parametri şi proporţionalităţi pentru a conferi un echilibru estetic: lungimea etichetei este egală cu jumătate din circumferenţa sticlei şi este poziţionată perfect în mijloc.

Eleganță incontestabilă

Transparenţa perfectă a sticlei îmbinată cu eleganţa stilului apei Dolomia Exclusive, împreună cu puritatea şi delicateţea proprietăţilor din interior ale apei, o transformă într-un produs unic şi inconfundabil.

Oferă o autentică valoare de rafinament adăugată mâncărurilor şi vinurilor ce o însoţesc la masă.

Linia Elegant și atracția bunului gust

Dolomia se încadrează într-un context al ambientului natural protejat şi funcţionează într-un sistem de alegeri cu obiectivul unui impact minim asupra ambientului. Așa s-a născut  opţiunea de a comercializa linia Dolomia Exclusive în sticlă nereturnabilă, o alegere ce se potriveşte cu teritoriul nepoluat de provenienţă al apei.

Nivelul ridicat de inovaţie ce caracterizează produsele Dolomia se reflectă în linia Elegant, adresată sectorului HoReCa dar şi consumatorului de rând care preferă o apă cu o formă şi calitate rafinată.

Pet din materiale ecologice

Petul Elegant este creat pentru o clientelă ce pune preţ pe calitate şi în aceeaşi masură pe aspect. Inovaţia este dată de combinaţia specifică între o etichetă sugestivă şi o eleganţă a transparenţei plasticului comparabilă cu rafinamentul sticlei.

Forma elegantă a ambalajului pleacă de la o idee simplă. Rezultatul obţinut este unul inovativ, elegant şi original care se depozitează ușor.