Apa minerală Dolomia este îmbuteliată în cele mai utile forme și la volume care satisfac cele mai variate nevoi ale clienților. Se pretează la fel de bine atât consumului casnic, în restaurante de înaltă ținută sau de lux, pentru sportivi cât și în diverse cure medicale sau de stimulare. Iată, mai jos, principalele forme de prezentare ale Apei Dolomia.
» Pet classic 1,5 L si 0,5 L; plată și carbogazoasă
» Pet Elegant 1 L, 0,5 L si 0,33 L; plată și carbogazoasă
» Sticlă Exclusive 0,75 L si 0,33 L; plată și carbogazoasă

Pet Classic

Această linie de produs este destinată să satisfacă cerinţele pieţei en-gros şi cea a super-marketurilor. Apa Dolomia Pet classic se găseşte într-o gamă completă care răspunde la toate exigenţele zilnice:
  • Dolomia pet Classic 1.5 L e forma idelă pentru consumul de apă pentru o zi;
  • Dolomia pet Classic 0.5 L pentru hidratarea pe moment.
  • Linea pet Classic este disponibilă în versiunea Naturală Plată şi Carbogazoasă.

Apă minerală plată

Savurând Apa Dolomia în versiunea ei Naturală Plată veți remarca gustul său pur, datorat compoziției minerale unice şi a alcalinităţii naturale.

Apa Dolomia pet Classic în versiunea Naturală Plată este recomandată pentru nou-născuţi şi sportivii care au nevoie de o hidratare superioară.

Dolomia este certificată de către Ministerul Italian al Sănătăţii ca “apa potrivită pentru pregătirea alimentaţiei noilor născuţi” (D.M. 25.07.2008)

Apă minerală carbogazoasă

Datorită proprietăţilor chimice unice şi plăcutei senzaţii de prospeţime oferită papilelor gustative, Apa Dolomia, în versiunea carbogazoasă, este compania perfectă pentru iubitorii unei evervescenţe forte.

Propietăţile fizico-chimice ale acestei ape o ridică la rangul de componentă necesară în alimentaţia cotidiană. Dolomia este apa oligominerală naturală ce iese în evidenţă printr-o alcalinitate naturală şi o compoziţie de minerale echilibrată.

Pet Elegant

Inovativ, modern si atractiv – Dolomia pet Elegant îmbină practicitatea şi eleganţa impusă de către normele internaţionale ale industriei ospitalităţii (Ho.Re.Ca.). În același timp satisface cerințele oricărei persoane interesată de o apă cu un nivel ridicat de naturalețe si eleganță.

Disponibilă în format:

  • 1L – forma netedă a sticlei oferă o imagine de eleganță unică ;
  • 0.5L – ideală pentru orice tip de activitate desfăşurată la birou, la şcoală, la sală sau în timpul unei plimbări;
  • 0.33L – ideală pentru baruri, hoteluri și cafenele;

Ambele versiuni: Naturală Plată cât și Carbogazoasă

Apă minerală plată

Sticla elegantă şi un pet robust fac din Dolomia produsul adecvat sectorului ospitalier. Plasticul de o calitate asemănătoare cu cea a sticlei, oferă o notă de eleganţă mâncărurilor servite şi face mai plăcută experienţa gastronomică, datorită gustului său îmbietor şi alcalinităţii naturale.

Apă minerală carbogazoasă

Dolomia Carbogazoasă este ideală pentru a fi consumată în orice situaţie, în special pentru hidratarea cotidiană; se adaptează sectorului ospitalier datorită practicităţii şi eleganţei combinate în designul sticlei. Pentru iubitorii unei evervescenţe forte. Se impune datorită proprietăţilor chimice unice şi plăcutei senzaţii de prospeţime.

Dolomia Sticlă Exclusive

Se încadrează în categoria apelor de lux. O formă exclusivă, originală şi preţioasă, care atribuie o notă de stil şi rafinament domeniului restaurantelor.

Disponibilă în format:

  • 0.75L – creată pentru restaurantele cu un ambient plăcut şi rafinat;
  • 0.33L – se adaptează perfect pentru sectorul ospitalier.

Apa minerală plată

Dolomia Exclusive Naturală Plată păstrează un gust natural şi pur. Compoziţia minerală unică şi puritatea apei Dolomia accentuează experienţa gastronomică şi încântă papilele gustative. Se asortează perfect cu mâncare gustoasă şi vinuri alese.

Apa minerală carbogazoasă

Dolomia Exclusive Carbogazoasă păstrează originalitatea atât în forma sticlei cât şi la gust. Oferă o senzație proaspătă şi naturală împreună cu o efervescenţă vivace ce stimulează simţurile. Te face să te simți cu adevărat bine!